My WordPress Blog

Червен код: Оплешивяване. Какво да правим?

(едно малко практично ръководство)

1,362

Наскоро ти разказахме за проблема „Оплешивяване” и ти казахме за причините, проявите и начините за справяне с проблема когато е още в зародиш.

Днес ще ти дадем няколко практични съвета за това какво да правиш (с косата си), когато нещата вече са станали необратими.

  1. Прикрий се с каквото е останало. Това е честа практика от повечето мъже с оредяваща коса. Обикновено прикриват темето с останалите кичури, като така се създава илюзията за коса. В някои случай тази илюзия е доста успешна, докато в други ефектът е поразяващ за очите.

Тук имам един пример от бръснарницата The Barbershop Sofia, който е мнооого добър.

  1. Първи номер – спасението на оредяващия скалп. Това като че ли е най-често срещаната „прическа при мъжете”, дори и при тези, които все още са в категорията „С КОСА”. Плюсовете са, че се поддържа лесно и изглежда някак естествено на фона на останалите плешиви събратя. Минусът е, че не на всеки мъж му отива, но можеш да пробваш.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Бръснат скалп. Това е другата форма на „спасение”, която също е доста сполучлива за някои мъже. Добрата новина е, че напоследък се навъдиха и доста продукти, специално създадени за бръснене на скалп, така че и ти ще можеш да се отличаваш от тълпата.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ето някои предложения от нас:

  1. Гола глава + брада. Това е доста добър начин да „elevate”-неш бръснатата глава. Ще ти споделим под секрет, че брадата автоматично ще прикове женски поглед и умело ще разсее погледа от лъскавото теме. Знаеш, писали сме много за гъстите и големи бради, в които ти се иска да се заровиш (в случай, че си жена), така че помисли над предложението ни. А продуктите за брада са в изобилие.

Дано сме ти били полезни. Не забравяй, че винаги можеш да се отбиеш в The Barbershop Sofia, където ще получиш професионална консултация за това коя прическа ти отива най-много, а след това някой от екипа бръснари ще я execute-не с удоволствие. После можеш да си вземеш качествени продукти, с които да поддържаш (я брадата, я косата, я скалпа) и ще си тръгнеш доволен и щастлив.

Leave A Reply

Your email address will not be published.