My WordPress Blog

5 неща, които да сложиш в лятната си раница

741

Пролет е, а ние ще говорим за лято, че и за лятната ти раница и нещата, които да сложиш в нея. Уверяваме те, че поне 3 от тия 5 неща ще ти влязат в употреба, а другите 2 е хубаво да ги имаш. За всеки случай…

  1. Термо бутилка

Години наред хората са били в заблуждение по отношение на термо бутилките и това, че се използват само за чай и кафе. Термо бутилките са чудесен начин да задържиш бирата студена докато стигнеш до върха на планината. Лошо е, че събира само 500 мл, но пък тук с пълна сила важи правилото, че бирата може да е малко, но важното е да бъде студена.

  1. Отварачка за бутилки

Ако пък си се озовал на място, където бирата е осигурена, то със сигурност ще ти трябва отварачка за бутилки. Хубавото е, че отварачката става и за бутилки с вино, в случай, че компанията ти е по-деликатна и ще ти се наложи да го играеш сервитьор и сомелиер.

  1. Фенер

Казахме, че ще ти говорим за лято, а летните нощи могат да бъдат дълги, тъмни и изпълнени с приключения, особено, ако си на хижа в планината. Тогава ще ти трябва фенер, за да не се озовеш на тъмно в някой храсталак, да се изгубиш, приятелите ти да тръгнат да те търсят и да развалиш цялото парти.

  1. Мултифункционални клещи

Много са важни! Сега се питаш „Абе за какво си на мене клещи?!?!”, но когато ти потрябват и се сетиш, че са в раницата, ще си благодарен на mademan и на себе си, че си ги взел и добавил към багажа. Стават за много неща – за ремонт, за рязане, за извиване, за дърпане, чупене, стискане и всичко, което едни стандартни клещи могат да сътворят. Има и допълнителни инструменти по тях, за да се справиш с всяко предизвикателство в категория „затегнат болт” или „разхлабен винт”.

 

  1. Мехлем за ръце

Така… Отиваш на планина, налага ти се да се промушиш през шипков храст, ръцете ти целите стават в драскотини. Какво ще направиш? Разбира се, че ще се намажеш с мехлем.

Друг пример. Отиваш на планина, спиш на палатка навън, а вечерта те напада ято комари, които накълвават всяко кътче от тялото ти и на сутринта се събуждаш целия в пъпки. Какво ще направиш? Разбира се, че ще се намажеш с мехлем. А за да не търсиш мехлем в планината, можеш да си вземеш такъв от mademan и още сега да го добавиш в раницата за планина.

Leave A Reply

Your email address will not be published.