My WordPress Blog

5 правила, които всеки джентълмен трябва да спазва

(на първи срещи и не само)

745

 

  1. Винаги внимавай как се обличаш

Неведнъж сме говорили за толкова колко е важно да изглеждаш добре в дрехите си и да се чувстваш комфортно в тях. За целта на първо място трябва да си изградиш собствен стил – т.е. да откриеш дрехите, които най-добре прилягат на фигурата ти и с които изглеждаш отлично. На второ място трябва да продължиш да развиваш стила си и да търсиш начини за подобряването му. Не забравяй също, че дрехите трябва да бъдат съчетани със „събитието”, на което отиваш, дори то да е незначително събиране с приятели.

  1. Сметката на първата среща е твое задължение

Ако си в групата на активно търсещите връзка мъже и тук-там се явяваш на някоя среща, то сметките за ресторанти и кафенета са твое задължение. Излишно е да обясняваме защо, просто бъди джентълмен. Това би направило силно впечатление на жената, с която се срещаш.

  1. Води смислени разговори

И ние и ти знаем, че дали един разговор е смислен или не е доста субективно. И все пак, някак не върви да излезеш с жена и да й говориш за футбол и автомобили. Подбирай теми, които биха били интересни на теб и на твоя събеседник. Предполагаме, че не обичаш да ти говорят за неща, от които не разбираш или които не са ти интересни, нали?

  1. Винаги бъде точен

Точен с времето имаме предвид. Точността на други места, в които си сам, заобиколен от теракота и пред теб има писоар, оставяме изцяло в твоите ръце. Та за времето – винаги бъди точен и не закъснявай, най-малкото защото никой не обича да чака. Ако имаш възможност отиди на мястото 5-6 минути по-рано, за да си по-спокоен и уверен в себе си.

  1. Прояви внимание и уважение

Вярваш или не, класическите жестове като това да направиш комплимент, да преотстъпиш мястото си, да подадеш ръка или да направиш път все още работят и също биха направили впечатление, дори на най-претенциозната девойка.

P.S. Не забравяй да внедриш и доза аромат на мъж преди срещата. За целта можеш да използваш шампоан, афтършейв или балсам за брада. На сайта имамe всичко необходимо.

Leave A Reply

Your email address will not be published.