My WordPress Blog

Все още ли не си част от отбора?

Историята на една от най-добрите марки продукти за мъже – American Crew

955

През 1994 г. в САЩ се случват 2 паметни събития – 1) ставаме 4-ти в света по футбол и 2) Дейвид Ракулия създава своята марка American Crew. Днес ще говорим за второто, тъй като сме сигурни, че за световното ’94 си чувал достатъчно, но не и American Crew, а те спокойно могат да бъдат причислени към най-добрите 4 в света.

Кой е Дейвид Ракулия и защо му е било да създава марка за мъжки продукти?

Господин American Crew е американски бръснар, дизайнер, фотограф и стилист. Икона в света на мъжкия стил, мъжкото подстригване и въобще всичко свързано с това мъжете да изглеждат по-добре.

През 1994 г. Дейвид създава марката за мъжки продукти – American Crew. Воден е изцяло от идеята, че мъжът също трябва да обръща внимание на външния си вид и да се грижи за него, без това да се отразява върху неговата мъжественост – нещо, от което се опасяват голяма част от мъжете.

За мнозина, Дейвид Ракулия е революционер, тъй като American Crew променя из основи мъжкото подстригване и стайлинг. Салоните из Щатите масово започват да използват продуктите на марката (най-вече заради отличното качество и класически аромати), а по-късно и обикновените потребители се преориентират от стандартни продукти към тези на American Crew.

Причините са много, но водеща е само една: това са продукти, ИЗЦЯЛО създадени специално за мъже. Така и ние намираме своето място в света на личната грижа и козметика, без да ухаем на лавандула, ванилия или лайка.

American Crew не спира да се развива, като постоянно усършенства своите продукти – както откъм съставки, така и откъм стилове и гами. Фокусират се основно върху продукти за коса (помади и шампоани), а по-късно разработва и продукти за бръснене. Един от последните им и революционни продукти е балсамът за лице, който може да служи за афтършейв, слънцезащитен крем  и средство за хидратация.

Ароматите на American Crew са класически и мъжествени, но в никакъв случай старомодни. Залагат на свежи аромати като чаено дърво и мента, който с лекота постигат ефекта, наречен „ухание на мъж”. Ние мъжете едва ли бихме се впечатлили от това, но представителите на женския пол със сигурност няма да подминат подобен аромат.

Ако и ти искаш да опиташ продуктите на American Crew, можеш да ги откриеш тук.

Подаряваме ти и код за 10% ОТСТЪПКА: AmericanCrew#10.

(валиден е до 31.03.2018 г.)

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.