My WordPress Blog

Това ли са най-добрите продукти за бръснене в Европа?

1,027

Казваме ти едно патетично “Buongiorno!” с целия италиански акцент, на който сме способни, наливаме си два пръста еспресо (щото по толкова пият в Италия-та), пускаме Адриано Челентано и ти представяме Proraso – една от най-добрите марки с продукти за бръснене.*

*(Според нас и според нашите доволни клиенти, които редовно използват продуктите на Proraso.)

Годината е далееечната 1908, когато един предприемчив италианец – Лудовико Мартели – основава марката Proraso. Излишно е да казваме, че Мартели е бръснар, както и следващите 3 поколения от рода, които продължават традицията.

В началото произвеждат продукти за бръснене и лична грижа, които определено се отличават от останалите тогавашни средства. Истинската революция настъпва през 1948 г., когато след дълги години работа и експерименти и проучване на продукти, Proraso създават своя легендарен крем за преди бръснене. Продуктът бързо се разпространява из бръснарниците в Италия, а малко по-късно и из цяла Европа.

Кремът се отличава със своята свежест и ефективност; ароматът му е класически и е харесван от мъжете повече от половин век! Същото можем да кажем и за останалите продукти на марката – всеки един от тях е издържал времето и трендовете, и се е превърнал в абсолютна класика както сред бръснарите, така и сред феновете на марката по цял свят.

Тук трябва да отбележим и че Proraso използват само натурални и проверени съставки, така че шансът да се „радваш” на негативни последици от използването на продуктите е минимален.

Proraso през годините:

Виж какво имаме от Proraso тук:.

Leave A Reply

Your email address will not be published.