My WordPress Blog

Ръководство За Начинаещи За Отглеждането На Брада – Империал, Ван Дайк, Брада – Котва

806

Империал

Кралската брада
Ако наистина искаш да впечатлиш със стила брада, който носиш, Империал със сигурност ще ти помогне в това начинание.
Империал става популярен стил по време на Втората Френска империя, когато взима името Империал вместо Кралски, както се наричал преди това.
Това всъщност не е стил брада, а са мустаци. Въпреки това, можеш да го съчетаеш с бакенбарди или с мускетарска брадичка. Каквото и да избереш, просто поддържай максимално изчистена брада и визия, за да се запазят имперските мустаци като акцент на лицето ти.
Да не се бърка със стила Наполеон III Империал, макар че има прилики, при които действително мустаците са свързани към космите, растящи по бузите. Но пък тук върховете се извиват надолу, докато при Империал просто сочат нагоре.
Акцетът към мустаците в Империал се подсилва и от факта, че брадичката и бакенбардите остават винаги гладко избръснати.

Ван Дайк

Елегантен и стилен
Този стил брада произлиза от името на популярния фламандски художник от 17-ти век, Антонис Ван Дайк и е бил негова запазена марка през онези години. Всъщност това е микс от козя брадичка и мустаци, оформени с много деликатна прецизност и пасва най-добре на мъжете с по-тясна брадичка. Напоследък Ван Дайк става отново популярен и предпочитан от мъжете фенове на изчистената и спретната визия.
При този стил окосмението по бузите, както и бакенбардите трябва да бъде премахнато и те да се поддържат напълно гладки.
Тази брада изглежда по-добре, ако е по-дефинирана, така че се препоръчва да обърнеш по-голямо внимание на формата на брадата по брадичката. Как да го направиш? Оформи брадата в зоната на брадичката като обърната буква Т и остави космите в тази зона да растат свободно докато достигнат около 5 см. От време на време подкастряй, докато се получи връхче на брадичката сочещо надолу.

Брада – Котва

Уникална и стилна
Както може да се предположи, този стил получава името си отморската котва и цялостната форма на брадата трябва да прилича на такава. За да се сдобиеш с истинска брада-котва, махни бакенбардите и остави брадата да се простира по продължение на линията на челюстта. След това е време да пристъпиш към оформяне. Съедини точката под средата на долната устна с вертикална линия към брадичката. Изтъни мустаците и им придай леката кривина, характерна за горната част на котвата. Обърни внимание на сложността. Този стил не лесен за изпълнение, тъй като е комбинация от няколко различни стила. Котвата е най-подходящ стил за мъже с квадратна или продълговата форма на лицето, но не е брада, която всеки може да си пусне просто ей така.

Стилът, който искаш да постигнеш изисква своите необходими продукти за постигане му.
Виж какво можем да ти предложим
тук:

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.