My WordPress Blog

Ръководство За Начинаещи За Отглеждането На Брада – Козя брадичка, Разгъната козя брадичка

1,060

Козя брадичка

Брадата, която е “само за брадичката“
Този стил брада се носи само на брадичката и не бива да прелива към мустаците. По правило козята брадичка расте точно под долната устна, а стандартният размер за нея трябва да бъде със същата ширина като на най-широката част на устните.

За да си пуснеш козя брадичка просто трябва да оставиш „лицевото си окосмение“ под долната устна да расте свободно.Страничните линии на този вид брада можеш да оформиш с вертикални линии, перпендикулярни на устните или пък леко извити линии, в зависимост от вкуса и предпочитанията ти. Важно е брадата да следва овала на самата брадичка, като можеш леко да я изостриш, ако желаеш да издължиш лицето си.

Разгъната козя брадичка

Холивудският стил брада
Известна също като Холивудска брадичка, този тип брада е комбинация от козя брадичка и мустаци, оформени като катинар. Изглежда стилно и арт, подходяща за хора на изкуството и за всеки който търси впечатляващ външен вид.

В този стил могат да бъдат постигнати големи вариации чрез оформяне на зоните и ъглите където брадата се разтяга. На външен вид брадата изглежда като мустаци свързани с брада, но без бакенбарди.

Преди да оформиш брадата си се увери, че космите са поне умерено пораснали. Изчисти окосмението на бакенбардите и задай ширина на ивицата по челюстта като не пипаш мустаците. След това остави космите да растат до желания от теб размер и когато го достигнат – придай форма, която искаш.

 

Необходими продукти за грижа за брадата можеш да разгледаш:
тук

Leave A Reply

Your email address will not be published.