My WordPress Blog

7 жени, които говорят за орален секс от мъже с бради

794

Има нещо витаещо около брадатите мъже, което може да превърне едно:  “Ех, колко е сладък” в “Някой да се обади на 911, защото там долу има пожар”.

 

Единственият… космат аспект възниква, когато той реши да слезе „там долу“. Както ще видиш от следващите цитати, орален секс с брадат мъж може да ти разкрие един изцяло нов свят на удоволствие или болка.

 

“Моето настоящо гадже се бръсне всеки ден за работа, но в почивните дни оставя брадата си да расте. Докато ми прави орална любов и главата му е там долу, наболата му брада леко драска клитора ми и увеличава усещането за удоволствие, което ме кара да свърша малко по-бързо. Първият път ми беше толкова странно, че дори изпищях, но сега не мога да си го представя по друг начин. “- Даниела Ж.

 

“Приятелят ми е преминал през фази с брада и без брада, и си мисля, че брадата ще остане за дълго време част от неговия стил. Честно казано, не знам дали има разлика в сравнение с периодите когато е бил обръснат. Може би е малко по-различно, но е просто нещо, което очакваш. Има разбира се леко драскaне и гъделичкане, но ако го прави правилно, брадата няма значение.”- Бет Д.

 

“Приятелят ми има нещо между набола и нормално дълга брада през повечето време. Забелязах че когато я оставя да расте малко по-дълга, го чувствам по-осезаемо долу и може би не много комфортно. Но винаги преди да излизаме навън той я подкъсява и оформя. Въпреки това, той има страхотна техника – когато съм на път да свърша, започва да прави някакви движения с езика си, което се чувства почти като вибратор. В този момент, брадата е достатъчно далеч и аз не я усещам изобщо, освен в случаите на гъделичкане. “- Сара Л.

 “Срещала съм се с мъже с различни видове лицево окосмение – мустаци, брада, тил – и бих казала, че човекът и нивото на уменията му са по-важни за моето изживане, отколкото наличието или отсъствието на брада. Въпреки това, мисля че брадата по-скоро подобрява представянето на мъжа, като осигурява допълнително усещане за цялостното преживяване. Тя създава очакване и любовна игра, но не бих казала, че улеснява оргазма, защото той за мен е по-скоро свързан с действителната стимулация и докосване, отколкото усещането на боцкане от наболата брада притисната в мен. Твърде голямата брада пък може да повлияе негативно на преживяването ми, защото ми причинява болка. Също така бих казала, че по принцип съм по-привлечена от брадати мъже, а физическото привличане винаги е било от голямо значение за мен, за да се чувствам комфортно с партньора когато правим секс, защото ми позволява да се отпусна и да се наслаждавам на момента. Така че, предполагам, има психологически и физически фактори защо предпочитам брадатите мъже. Говорих с гаджето си за това и той мисли, че брадатите мъже го правят по-добре, защото съществува  връзка между лицевото окосмение и атлетичната способност и уменията на разбойниците в миналото. Представяте ли си?”- Кейтлин Т.

 

“Приятелят ми винаги е бил с някаква брада, но за пръв път има доста хубава брада. Е не като на Рик Рос или пък Джеймс Хардън, а пълна брада, която може да се хване и погали. По отношение на това как брадата влияе на сексуалните преживявания, бих казала, че ги подобрява. Ако трябва да съм честна, малко гъделичка, но пък е толкова секси да си с човек, който не се страхува да я включва свободно в любовната игра, както и да я използва там долу. Той се гордее с брадата си и с уменията си да я включва в нашите мръсни игри, които всъщност са доста вълнуващи. Също така обича да се потапя целият: с лице и брада между бедрата ми. Това значи – по-малко брада около клитора и повече от всичко останало – навсякъде. И си пада  много да отърква брадата си в мен. Така че, аз смятам, че брадите просто добавят една различна текстура, с която да ни разтриват и да се потапят между бедрата ни.”  – Виви С.

 

“Честно казано не забелязвам никаква особена разлика в брадатите мъже, в сравнение с останалите, но мисля, че брадата запазва известна миризма… ако ме разбирате. И се чувствам малко неудобно, притеснявайки се, че някой друг може да я усети. ” – Джулс C.

 

„Моят приятел е космат пич. Когато има пълна брада, това не му пречи да слиза между бедрата ми. Но ако някоя сутрин той се избръсне, следващите няколко дни могат да бъдат болезнени, ако не бъде внимателен. Космите му са толкова остри докато растат, че един път трябваше да сложа ръце върху двете си бузи, за да защитя кожата на лицето си от ефекта на шкурка от наболата му брада. Друг път бях малко неприятно изненадана, когато забелязох, че на следващата сутрин бях получила обрив по лицето си от неговите ласки. По-късно в същия ден, докато се разхождахме навън, трябваше да отбягвам погледите на минувачите по улицата, и да прилагам тайничко лосион срещу обрива. Не беше забавно.” – Кимбърли У.

Leave A Reply

Your email address will not be published.