My WordPress Blog

Не губи време! Бъди mademan! Още днес!

1,062

Здрасти!

Ние от mademan сме.

Искрено се надяваме, че не си от мъжете, които ползват стандартните марки продукти за мъже. Да, говорим ти за онези марки, които можеш да намериш във всеки супермаркет, наред с чипса, бирата и лютеницата.

Надяваме се и че не си от мъжете, които оставят пазаруването на бръснарските принадлежности на съпругата, приятелката, вярната леля, грижовната майка и всеки друг представител на нежния пол около теб.

Един истински мъж трябва сам да се грижи за себе си, при това да го прави със стил. Още повече – истинският мъж не само сам подбира продуктите за лична грижа, и има любими марки, на които (за разлика от половинката) рядко би изневерил.

Сигурно в момента си казваш „Да, напълно съм съгласен с вас, но все не ми остава време да си потърся нещо специално, пък и не знам къде и какво.”

Е, ние сме тук, за да ти поднесем отговора наготово. Мястото е mademan.eu – готин онлайн магазин за мъжки продукти за бръснене, за тяло, за поддръжка на брада и тук-там някой и друг аксесоар. Всички продукти са на марки, които няма да откриеш в кварталния супермаркет, като повечето от тях са с дългогодишна история и се ползват от милиони мъже по цял свят.

Какво получаваш, ако се присъединиш към братството на mademan?

Получаваш стил, уникалност и, разбира се, качествени продукти. Мисли за продуктите на mademan като за начин, по който да се различаваш от останалите мъже; начин да изпъкнеш; да ухаеш на мъж; да бъдеш различен и да покажеш самоуважение.

 

А и ти гарантираме, че отзивите от жените покрай теб ще са само и единствено положителни. Затова не губи време – бъди mademan. Още днес!

Към продуктите за бръснене: тук

Към продуктите за брада: тук

Към продуктите за тяло: тук

Leave A Reply

Your email address will not be published.