My WordPress Blog

Сапун от Uppercut Deluxe

(ревюто продължава)

1,038

Наред с шампоана за коса на Uppercut Deluxe си взех и сапун за тяло. И след като миналата седмица споделих впечатленията си от шампоана, сега е наред да кажа какво мисля и за сапуните на австралийската марка.

Първо ще започна с „прозренията” за сапуните, които научих в магазина на mademan.

Сапуните са изключително подходящи за хора с чувствителна или кожа. Разбира се, съмнявам се някой мъж ще си признае, че кожата му е проблемна (а повечето дори не подозират за това), но все пак, ако по кожата ти се появяват петна, обриви и други неприятни неща – пробвай сапун.

Следващото „прозрение”, на което се натъкнах, е пряко свързано с първото, и то е че сапуните се правят до голяма степен от натурални съставки. Напоследък става все по-популярно всичко да е био и натурално, и сапуните не правят изключение. Ако търсиш козметика от тази категория, спокойно можеш да избереш далечния предшественик на шампоана.

Сега обратно към сапуна на Uppercut Deluxe. Първото впечатление е, че сапунът няма аромат. Това е хубаво за всички мъже, които просто искат да си вземат душ, без тялото им да попива ароматът на душ-гела/сапуна. От друга страна това е гаранция, че ароматът на сапуна няма да се смеси с аромата на парфюма или тоалетната вода, и така се постига малък контрол върху уханията.

От второ място отбелязвам пяната – плътна, мека и кремообразна, почти като гел. За разлика от другите сапуни, този на Uppercut не образува просто хлъзгава сапунка, а истинска, нежна пяна.

Третото място е запазено за лекия, ексфолиращ ефект. Ако кожата ти е мазна или просто чувстваш, че е мръсна, то това би било решението за теб.

В заключение бих казал, че сапунът на Uppercut Deluxe ми допадна. Определено е доста интересен продукт (най-вече заради фактът, че няма аромат), но със сигурност бих го използвал всеки ден, в комбинация със шампоана за коса. Цялостна оценка на сапуна: 8/10.

Leave A Reply

Your email address will not be published.