My WordPress Blog

Fit For Viking – Легендата за славния викинг Мейдменсен

663

Никой не може да каже със сигурност кога точно е живял. Някои разказват, че са го виждали през зимата на 1893 г., други – между 1974-75 г., а трети говорят, че бил емигрирал в началото на 90-те. Някои пък твърдят, че са го забелязали наскоро, в центъра на София, около магазина на mademan. Допускаме, че последното е най-вярно. След малко ще ти кажем защо.

Сега за Мейдменсен. Бил е много е силен. Нещо като Планината от Game of Thrones, само че с по-голяма брада. Една от легендите гласи, че когато Мейдменсен ходел на фитнес обирал всички тежести и останалите тренирали с гиричките в женската част на залата.

Друга легенда пък разказва как Мейдменсен спасил един паметник от разрушаване, като просто преместил паметника на другия край на града. Собственоръчно, разбира се.

Но по-впечатляващото нещо за Мейдменсен била неговата брада. Като един истински викинг, Мейдменсен вярвал, че силата му се крие в брада, и затова не я бръснел. Но за сметка на това полагал ежедневни грижи.

Ние от mademan.eu успяхме да се доберем до рутината на Мейдменсен (това име не звучи ли някак… познато?!). Знаем и марката продукти, която е използвал – Fit For Vikings. Добрата новина е, че марката я има вече и в mademan.eu, а продуктите им са много яки.

А сега за рутината:

Първо е измивал брадата си със сапун за брада. След това е нанасял балсам и я е сресвал старателно, за да бъде красива. Все пак е бил викинг, а жените си падат по силни мъже с бради.

Ако и ти искаш да си като Мейдменсен, първо трябва да си оставиш брада, а след това да я поддържаш с продуктите на Fit For Vikings.

Можеш да им хвърлиш едно око тук.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.