My WordPress Blog

Важни неща, които трябва да имаш предвид, когато общуваш с бръснаря си

677

За начало, ако не искаш да намаляваш дължината на брадата си го заяви много ясно.  Да преговорите с бръснаря това е важно, защото в противен случай може бързо да се сбогуваш с част от брадата, която си отглеждал дълго време. Ако нещо трябва да се отреже, то нека да се съгласите заедно с това – дали ще са отделни участъци или цялата брада – решението трябва да е твое.

Ако си си избрал предварително някаква посока за форма и стил – сподели. Ако бръснарят ти има добра визия, то той ще те посъветва дали това е правилно за теб или не. Ако не е – кое ще е по-подходящо. Това не означава, че трябва да се откажеш от избора си. По-скоро идеята е с комуникация да стигнете до нещо, което според него ти отива, и с което ти ще се чувстваш комфортно. Колкото по-подробен си в началото, толкова по-добре. Излишна информация няма – всичко помага на бръснаря ти да те разбере по-добре.

В TheBarberShopSofia например споделиха, че дори и ако клиентът се остави изцяло в ръцете им, те все пак му задават поне няколко уточняващи въпроса. Не винаги можеш да знаеш как да обясниш желанията си, но когато ти зададат въпрос, в повечето случаи вече знаеш отговора.

Друг подход, за който ни разказаха момчетата и момичетата от TheBarberShopSofia е, че дори и да не получат ясни отговори на въпросите си, те правят своята „диагностика“ и разказват подробно на клиента как мислят да процедират. След като са сигурни, че са ги разбрали, изискват потвърждение и едва тогава започват да работят.

И за финал, надяваме се нашите съвети ще ти помогнат в търсенето на твоя бръснар и бръснарница. Или поне като начало да оцениш подобаващо настоящия си избор.

А ако си намерил, или си намериш добър бръснар, както казахме – не го изпускай! Насърчавай го подобаващо с регулярен бакшиш. Това ще го мотивира да дава най-доброто от себе си, за да имаш винаги перфектен външен вид!

Бръснарница. За мъже. За добре прекарано време.

Или добре загубено време. Нова култура. За мъже.

join us on facebook

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.