My WordPress Blog

За валентинките и още нещо…

809

Вчера колегата ми разказа един виц:

– Скъпи, какво ще правим на Свети Валентин?
– Не знам… харесва ли ти Мадрид?
– О да супер!
– А Париж?
– О дааааа!
– Добре, в 21:45 у нас Реал Мадрид – ПСЖ!

И така…наближава Свети Валентин – полемичният празник, който така и не стана ясно дали имаме право да празнуваме в България или не. Е, неписаното правило гласи, че ако си имаш половинка празнуваш, ако ли не – минаваш към родния Трифон Зарезан в компанията на няколко самотни побратими и има голяма вероятност да „зарежете“ някоя друга бутилка алкохол заедно. Разбира се, има и трети тип хора, които игнорират напълно 14 февруари и не почитат нито един от празниците.

Някои неща обаче не се променят, независимо от кой тип сте и това са неизменните подаръци, съпътстващи Деня на влюбените. Ето кратък списък с 5 от нещата, които задължително вървят ръка за ръка с този ден:

1. Валентинка – малките романтични картички, служещи като послания на любовта са най-древният символ на празника, датиращи от самото му зараждане. В тях всеки се старае да напише нещо различно и остроумно. Нашият съвет е да внимаваш с офис – валентинките. Ако искаш да привлечеш вниманието на мацката, по която всички си падат на работа, просто я покани да излезете вместо да оставиш поредното червено сърчице с мило послание от анонимен обожател на бюрото ѝ.

2. Плюшена играчка – това чудо на китайската текстилна промишленост ще срещнете поне няколко пъти през деня по улиците на града. Най – често може да бъде забелязано под формата на мече с размерите на голф количка, което в края на деня ще предизвика невиждан и нечуван изблик на емоции у някоя девойка.

3. Букет червени рози – не мисля, че познаваме жена, която не обича цветя. А какво по-подходящо за повода от букет червени рози. Тук, разбира се, е желателно да си вложил малко повече усилия и внимателно да си слушал какви цветя всъщност харесва твоята половинка/дама за вечерта. Ако това ще ви е първа среща заложи на кокичета.

4. Бутилка червено вино – за никой не е тайна, че виното е една от най-подходящите добавки към романтичната вечеря. Освен това вече е и научно доказано, че червеното вино е тясно свързано с женското либидо. Никоя друга алкохолна напитка няма подобна афродизиакална ефективност. За максимални резултати избери малко по-добро от първото или второто най-евтино в магазина.

5. Бижу – много джентълмени развързват кесията за повода и прибягват към различни бижута. С малко повече въображение можеш да направиш скъпоценния накит малко по-личен, било то избирайки нещо символично или гравирайки нещо кратко и сантиментално. Този артикул, също както цветята, спада към онази графа подаръци, за които не е необходим повод, за да бъдат подарявани.

Класиките са си класики, но ние имаме нещо малко по-интригуващо за теб, ако все пак ще празнуваш Свети Валентин. Да си говорим направо! С риск да засегнем заклетите романтици, ще признаем от името на всички останали, че най-очакваният момент от вечерта всъщност е нейният завършек. (Тук е моментът да вметнем, че за да има успешен такъв от теб се изисква едно простичко нещо и то е да не прекаляваш с бутилките вино. След четвъртата, дамата може и да се зачуди кой празник всъщност празнувате.) Когато нещата опрат до онзи момент е добре и тук да се постараеш преживяването да е малко по-специално от обикновено. Наред с приглушената светлина, свещите и музиката, която си селектирал внимателно за повода, може да добавиш и още нещо. Донякъде случайно донякъде не, попаднахме на една колекция аксесоари, която нямаше как да се появи в по-подходящ момент. Представяме ти BIJOUX Indiscrets – бранд за интимни аксесоари и еротична козметика, който е на разположение на родния пазар от съвсем скоро в Bra Studio

 

Разгледай цялата колекция
Тук

 

Като почитатели на по-предизвикателните преживявания силно препоръчваме да включиш тази пикантна нотка удоволствие към вечерта. Надяваме се тя да достави взаимна наслада и да направи празника още по-запомнящ се.

Успех, господа!

Leave A Reply

Your email address will not be published.