My WordPress Blog

Ръководство За Начинаещи За Отглеждането На Брада – Брада ВЕРДИ

Класическа пълна брада

906

Един от класиките в историята на стиловете бради, Верди или класическата пълна брада е много популярен в наши дни. Практически, това е стил, който всеки иска да постигне.

Както сигурно се сещаш, Верди стилът брада е вдъхновен от Джузепе Верди (1813-1901), италиански оперен композитор, автор на шедьоври като Ла Травиата и Риголето. Верди е пример за пълна брада, която е леко стилизирана. За целта тя трябва да е сравнително къса и заоблена в долната си част, и не по-дълга от 10 см., измерено от долната устна. Този стил също така включва и стилизирани мустаци, които се различават от брадата, и не трябва да се подават на повече от 1,5 см. над ъгъла на устата като е важно да изглеждат винаги безупречно поддържани.

Съвет: Може съвсем леко да обръснеш брадата, за придаване на акцента върху оформените мустаци.

Напоследък, този стил е предпочитан от много известни личности, между които актьорът Джейк Джиленхол и боецът на смесени бойни изкуства Конър Макгрегър (на снимката).

Ако си решил, че това е твоят предпочитан стил брада, ще имаш нужда от някои продукти за постигането на тази мисия. Можеш да разгледаш тук:
Продукти за брада

Leave A Reply

Your email address will not be published.