My WordPress Blog

5 продукта, които да използваш след тренировка

(пък и през останалото време)

3,481

 

Фитнесът и активният начин на живот са част от „антуража” на всеки модерен, грижещ се за тялото си мъж. Надяваме се, че и ти попадаш в тази категория, защото какъв мъж си, ако не вдигаш тракторни гуми с голи ръце и не развяваш 12-килограмов дъмбел над главата си, въпреки риска от трайно увреждане на мозъчните клетки, познати на науката като неврони.

Както пишат по филмите – всяка прилика с действителни лица е случайна. Сега се връщаме обратно към продуктите за след тренировка, без да разкриваме специалната рецепта за протеинов шейк, която открихме в сайта на Българската Федерация по Барбарство.

  1. Шампоан за ежедневна употреба – American Crew

Чудесен начин да се отървеш от миризмата на пот, превзела главата ти след тежката тренировка, както и да освежиш косата си. Ароматът на мента със сигурност ще ти подейства тонизиращо, и ще излезеш от залата ухаещ на хубаво (и с нараснали мускули).

  1. Душ гел за тяло, с аромат на черен пипер и джинджър – ААА

Още един начин да се освежиш след тренировка, но този път с аромат на черен пипер и джинджър. Душ гелът на AAA създава плътна пяна, която хидратира кожата, и създава усещане за чистота.

  1. Бирен сапун за тяло и брада

Както неведнъж сме споменавали, сапуните са подходящи за господата с чувствителна и проблемна кожа. А сапуните на Fit For Vikings са ръчно изработени, изцяло от естествени съставки и съдържат обилно количество бира. Т.е. това са едни от най-добрите сапуни, които ще откриеш в Европа (и в mademan).

  1. Roll-On против изпотяване – The Bluebeard’s Revenge

Ако има продукт, който е задължителен за всеки мъж, то това е рол-онът. Тези малки симпатични стикчета премахват неприятната миризма и предпазват подмишниците от претриване – нещо, което се случва често при трениращите мъже.

  1. Талк – Clubman Pinaud

Талкът е един забравен, но извънредно добър продукт. Нанася се под мишниците и в областта около слабините, като така предотвратява неприятната миризма, омекотява кожата и предпазва от претриване.

Mademan препоръчва:

Leave A Reply

Your email address will not be published.