My WordPress Blog

Ръководство За Начинаещи За Отглеждането На Брада – Френската брада-вилица, Патешка опашка, Овална брада

1,857

Френската брада-вилица

Стил брада, който изпъква
Френската брада-вилица е един много отличителен стил. Тя все още изглежда като пълна брада, но се характеризира с лицево окосмение, което се простира покрай брадичката и я разделя посредата на два отделни сегмента. А е кръстена френска, защото в миналото оригиналните френски вилици били… двузъби.  Напоследък можем да я срещнем и в кино индустрията, например в любимия персонаж на Джак Спароу от поредицата Карибски пирати, изигран от Джони Деп.Това явление спомогна да се върне старата слава на Френската брада-вилица и сега тя отново изглежда готина и актуална.

Патешка опашка

Добре поддържана и здрава брада
Стилът брада наречен Патешка опашка е друго превъплъщение на оригиналната пълна брада и получава своето име от външния си вид. Ако обърнеш малко внимание на формата й, лесно ще забележиш колко много долната част на тази брада прилича на опашката на патица. Много брадати мъже смятат този стил за идеален компромис между дивата природа на брадата по принцип и една елегентна и добре поддържана изтънченост. Именно поради тази причина Патешката опашка е, и продължава да бъде един от най-популярните стилове брада днес. Как да го оформиш? Подстрижи горната част на брадата по-късо, докато лицевото окосмение в областта на брадичката може да расте, колкото искаш.Така ще си осигуриш перфектната комбинация от стилизиран вид и сериозно излъчване на мъжкар.

Овална брада

“Стандартната” брада
Овалната брада е стил за всички онези, които искат по-спретнат външен вид. Да имаш пълна брада за някои изглежда неприятно, диво и направо неподходящо. Затова някои избират овалната брада като добър вариант, който им позволява да продължават да поддържат някакъв тип лицево окосмение и то да не е прекалено натрапчиво или грубо. Разбира се, овалната брада дължи своето име на формата си. Тя съчетава мустаци и козя брадичка със заоблени краища, като всичко това взето заедно създава и самата кръгла форма. Веднага ни изникна образът на Брайън Кранстън (на снимката) от ролята му в Брейкинг Бед. Част от популярността си овалната брада дължи  на факта, че е сравнително лесна за поддържка. И докато брадата запазва своята кръгла форма и къс косъм, това е напълно приемливо.  В света на спорта овалната брада има редица предимства. Тя по чудесен начин прикрива по-меката челюстна линия както и белези по кожата, а също работи и при  мъжете с по-квадратни лица и челюсти.

Ето и някои продукти, които може да са ти от помощ
Разгледай

Leave A Reply

Your email address will not be published.