My WordPress Blog

6 чудесни идеи за излизане, които определено могат да доведат до секс

1,362

Секси вечер означава една още по-секси нощ.

Ако се чудиш какво да измислиш за вечерно излизане със специалната жена, то значи тази статия е точно за теб. Сигурно искаш и да увеличиш шансовете си след края на вечерта да имаш горещи изживявания в спалнята? Нали така? Усещането ни е познато.
Ето защо ти представяме тази класация на 6-те най-секси идеи за излизане с твоето момиче, които определено си струва да изпълниш. А това, до което ще доведат – ще запомниш завинаги. Обещаваме ти!

1. Почивка в градска среда
Мислил ли си за кратка ваканция, без всъщност да ходите никъде. Какво по-добро от това? Можеш да имаш секси среща в уюта на собствения си дом или още по-добре – би могъл да наемеш хотелска стая на пет минути от вас. А нали знаеш какво обикновено се случва в хотелските стаи? Секс. Много секс. Един бърз поглед към онези бели, свежи чаршафи и вече и двамата мислите за секс.
И тук идва най-добрата част – хотелският секс е най-добрият секс, който някога ще имаш. Защо? Заради допамина! Когато правиш секс на ново място, мозъкът ти получава голяма доза допамин, който контролира центъра на удоволствието в мозъка ти, правейки нещата много по-приятни. Кратък престой и лека смяна на атмосферата (или по-класическа почивка, ако можеш да се класираш за нея) е най-добрата среща изобщо.

2. Заведи я на Cirque du Soleil.
Не се смей. За тези, които не са запознати с Cirque du Soleil, това е великолепно театрално представление с жива музика, колоритни костюми и великолепни акробати, които изпълняват главозамайващи каскади във въздуха, които обикновения човек никога няма да успее да направи. Заслужава си да се види. Нека добавим и още нещо. Знаеш ли, че да гледате Cirque du Soleil е не само доста забавно, но е и много възбуждащо, защото напрежението и възбудата от това, че акробатите буквално прелитат във въздуха, изпълват тялото с адреналин, за който всеки знае, че е и сексуално възбуждащ. Яко, нали?
Адреналинът увеличава сърдечния ритъм, като по този начин води до увеличаване на кръвния поток на всички правилни места, (знаеш какво имаме предвид). И понеже тялото ти знае, че не си в реална опасност, то.. ти просто се възбуждаш! И не само ти, а и жената до теб.
Освен това лесно можеш да намериш представление на Cirque du Soleil в близост до теб, защото шоутата им са из целия свят. Това е и причината да сложим Cirque du Soleil на почетното второ място в списъка ни с най-добри идеи за срещи. Не, не се шегуваме.

3. Отидете на вино бар.
Изследване от 2009 г. установило, че жените, които пият червено вино, са по-горещи от жените, които пият други питиета или изобщо не пият. Освен това разкрива, че жените се възбуждат от черешови, мускусни, земни и дървесни аромати, които се намират в червеното вино.
Сега, когато знаеш тази безценна информация, вече нямаш никакво съмнение, че срещата във винения бар ще завърши с такъв бурен секс, какъвто отдавна не си правил. Нали?

4. Отидете на нощен бар
Да, виното е секси напитка, но знаеш ли какво още е секси? Всички видове алкохолни напитки. Ако вече си бил пиян, сигурно знаеш колко лесно се възбуждат хората след няколко питиета. Прав ли съм? Да, разбира се!
Време е за бърз нагледен урок. Когато си на няколко питиета и наистина започнеш да го чувстваш, функцията на кортекса, който командва повечето когнитивни центрове в мозъка, се подтиска и започва да не те е грижа за света около теб.
Освен това, част от твоя мозък, отговорен за вземането на решения – орбитофронталният кортекс, също излиза от строя, оставяйки те да мислиш само за храна и секс. В мозъка ти се случват и други неща, които усилват сексуалните импулси, а когато добавим всичко в едно уравнение, то просто виждаш смисъла защо трябва да изведеш приятелката си на бар, за една размазваща вечер. Защото алкохол = възбуда = секс.
Свободно, часът свърши!

5. Гледайте страшен филм заедно.
Отново – адреналин! Тя ще се уплаши, сърдечният ритъм ще се  увеличи иии… ами останалото си го знаеш.

6. Излезте на танци.
Тук има една малка тайна: повечето жени се наслаждават на танците вечер с приятели, така че ако й предположиш да излезете да потанцувате някоя вечер, със сигурност ще привлечеш вниманието й.
Когато се направи правилно, танцът може да бъде много чувствен, телата ви се докосват леко и се следват едно друго с бавни и секси движения, създаващи еротично напрежение. Звучи добре, нали?
Въпреки това, когато говорим за танци, не разбирай сухо поклащане на дансинга, защото това не е интересно за никой. А ако се държиш и малко на дистанция и не си прекалено напорист, привличането между вас ще се увеличи, правейки секса, който определено ще имаш по-късно много по-добър.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.