My WordPress Blog

Тайната на дизайнерското бельо Mister Maginsky

4,350

Mister Maginsky смята, че мъжкото бельо трябва да е рационално и да служи на мъжката анатомия.

“Докато всички създаваха нови наименования на луксозни платове и материи, ние преоткрихме мъжкото бельо напълно.. и то никога повече няма да е същото. Ние вярваме, че природата е най-прецизният дизайнер, а човешкото тяло е едно от най-добрите ѝ творби. Изучавахме я дълго и ясно си дадохме сметка кое е най-необходимо и най-подходящо за нас, за да създадем най-пълноценното мъжко бельо в света. Уверете се сами!”

Mister Maginsky

Ето защо, това бельо е различно!

Бельото Mister Maginsky обособява, а следователно „освобождава“ това, което винаги е било отделено по природа и подтискано от модните тенденции.

Рационално решение с  две прегради , което освобождава място за всичко 🙂 Природата вече е проектирала човешкото тяло до съвършенство. Mister Maginsky я последва, създавайки бельото с две прегради. Семпло, елегантно и рационално.

Бельото на Mister Maginsky използва патентована формула, която разграничава двете части на „мъжкото достойнсво“ по начин, който предразполага гъвкавост и подвижност както и по-голяма хигиена.

Порядъкът, отбелязва Mister Maginsky, отговаря на хигиената и двете трябва да са основен приоритет в живота на всеки джентълмен.

Mister Maginsky се наслаждава на това, че неговото бельо, което вече е достъпно за всички добре информирани господа, е прецизно и отвърте, а не само елегантно отвън. Все пак, същността на мъжеството се крие в интелекта и изтънчеността, а не само в повърхностния стил. Не е ли така?
Ние пресъздадохме бельото. Без повече потене и дискомфорт.

 

Грабни един-два чифта, за да приспособиш тялото и съзнанието си към новото разбиране за нормално.

Дизайнерското бельо на Mister Maginsky намери

тук

 

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.