My WordPress Blog

Моля те, обърни й внимание. Спешно, при това…

712

Очакваше да ти говорим за някоя жена, нали? Ми – Не.

Дай да поговорим малко за косата, че положението при някои не е нииикак розово.

Нека първо да изясним защо въобще трябва да си говорим за косата. Защото, наред с брадата, обувките и дрехите, косата е едно от първите неща, които всяка жена забелязва у един мъж. И ако там нещо не е наред – получаваш негативна точка. Понякога дори един дребен детайл – стърчащ кичур или нелепости в прическата – могат да направят лошо впечатление или директно да отблъснат жената, и след това дъъълго да разказва на приятелките си за онзи със смотаната коса.

(Не е като да не се е случвало.)

Хубавото е, че „проблемът” с косата е поправим и негативната точка може да бъде избегната или отменена. И ние сме тук, за да ти кажем как и какво да направиш, за да може косата ти да е в безупречен вид.

Дай да започнем с нещата, които биха отблъснали една жена:

– коса с пърхот

– несресана коса

– мазна коса

– коса, която не е виждала бръснар през последните 6 месеца

– неоформена коса (без каквито и да е наченки на прическа)

– стърчащи кичури

-неща, които нямат място на главата ти (фибички, ластички, дзен-будистки дрънкулки, талисмани за привличане на пари и пр.)

Първата стъпка по пътя към безупречната коса е разходка до фризьорския салон/бръснарницата. Съветваме те да избереш професионален салон, където ще получиш консултация за това коя прическа ти отива, как да поддържаш косата си, какви продукти да използваш, и, разбира се, ще получиш подходяща пострижка.

Хората в The Barhershop Sofia знаят как да действат с ножиците и машинката, така че спокойно можеш да се довериш на тях.

Следващата стъпка е да избереш подходящ шампоан. Изборът му силно зависи от нуждите на твоята коса – против пърхот, против омазняване, против косопад. Не те съветваме да избираш шампоаните, които се продават в хранителните магазини. Те са за масова употреба, а ти едва ли искаш нещо такова.

Помни също и че навременните мерки могат да спасят косата ти от негативни последици като оплешивяване, сърбеж, мощен пърхот и други кофти неща.

Ето няколко предложения от нас:
Регенериращ шампоан – Lock Stock & Barrel Reconstruct Protein
Шампоан и балсам против пърхот – American Crew
Ревитализиращ шампоан за коса – Morgan`s

Последната тайна се крие в оформянето на косата. След като вече си съгласувал с твоя личен фризьор какви продукти да използваш и каква прическа ти подхожда, трябва да продължиш да поддържаш нещата в ред. За това може да ти помогне помадата за коса, която ще заглади всеки кичур и ще държи косата си стегната.

Ако пък си с къса коса, помадата ще ти помогне да се справиш с всички онези малки косъмчета, които стърчат сутрин от косата ти.

Ето няколко подходящи помади:
Помада за коса – Uppercut Deluxe Monster Hold Pomade
Помада за коса със силен блясък и гъвкава фиксация – Clubman
Помада за коса – Bluebeards Revenge Pomade
Водоразтворима помада за коса, със силна фиксация и лек блясък – Reuzel Blue
(класиката в жанра)
Водоразтворима помада за коса – Uppercut Deluxe Pomade
(на клиентите в бръснарницата им допада, и то доста)
Водоразтворима помада за коса, с матов ефект и екстра силно задържане – Reuzel Clay Matte Pomade
( гъвкавата фиксация и матиращият ефект я правят доста търсена )

 

mademan.eu

Leave A Reply

Your email address will not be published.