My WordPress Blog

5 принципа на ефективното съблазняване

415

 

  1. Отиди на бръснар

Силно препоръчително е. Тук няма да разискваме дали си с брада или гладко избръснат; с дълга коса, с нормално или по-скоро биеш към Джейсън Стейтъм. Жените харесват мъже, които се поддържат. Ако не знаеш как и какво трябва да се подкастри, избръсне и оформи, спокойно можеш да отидеш на бръснар преди срещата. Това също би я впечатлило.

 

  1. Изолирай телесните миризми

Постарай се да ухаеш на хубаво. Бъди с чисти дрехи и задължително използвай парфюм/тоалетна вода, но в никакъв случай не прекалявай! Едно, максимум две впръсквания. Целта е да й замиришеш на хубаво, не да я упоиш и занесеш у вас.

За целта можеш да използваш тоалетна вода като тази на Clubman Pinaud или просто да се оставиш на аромата на афтършейва или балсама за брада.

 

  1. Подари й цвете

Не, подаряването на цвете не е никак старомодно. Напротив. Това е един най-най-добрите начини, по които можеш да я впечатлиш и да предизвикаш усмивка на лицето й. (Това е една от предпоставките за съблазняване).

Ако се чудиш каква китка да й избереш, винаги можеш да заложиш на добрата стара роза. Всички я харесват. Съветваме те да не експериментираш с цветя, които не познаваш, и в никакъв, ама никакъв случай не избирай карамфил. Роза. Ще й хареса със сигурност.

И от опит да ти кажем – след това дъъълго ще разказва на приятелки си за това, че си й подарил цвете. От теб зависи дали ще разказва за теб в минало или в сегашно време. 😉

 

  1. Направи комплимент

Знаем, че на мъжете много трудно им се получават комплиментите. Първо са оскъдни, и второ – имат тенденцията да са нелепи и глуповати фрази, от типа на „Кефиш ме така” или „С тая рокля си много яка”.

Ако не знаеш какво точно да й кажеш, можеш просто да й кажеш „Излгеждаш чудесно!” или „Много си красива.” Леко и елегантно, но в същото време е още един начин да я накараш да се усмихне. И не забравяй да й правиш комплименти не само на първата ви среща, а и на следващата, и по-следващата…

 

  1. Бъди навреме и не забравяй да се усмихваш

Нека започнем с това – никой не обича хора, които закъсняват. Направи всичко възможно да не си един от тях, още повече ако отиваш на среща с момиче, което харесваш. И не, тук оправдания от типа ‘автобуса закъсня” или „имаше задръстване” няма да свършат работа.

Никой не обича и мрачните и начумерени хора. Дори да си имал кофти ден или да се е случило нещо неприятно – усмихни й се като я видиш (леко, без да показваш рогчетата на мъдреците). Така ще й покажеш, че присъствието й те радва и има значение за теб.

Не забравяй да споделиш статията с приятел. ;

Автор : mademan

Снимка: Biker Dude & Babe PhotoShoot

Leave A Reply

Your email address will not be published.