My WordPress Blog

Шампоан за коса от Uppercut Deluxе

(ревю от един начинаещ mademan)

1,150

Покупка, която си струваше и която определено бих повторил. Така бих обобщил всичко в едно изречение. А сега с малко повече.

От известно време в главата ми се въртеше идеята да тествам продукти за тяло, и то не какви да е, а ХУБАВИ продукти за тяло. Исках да опитам нещо по-различно от стандартните шампоани за коса и тяло, като бях склонен да платя малко повече за продукти, които наистина си струват. Така намерих mademan.eu.

Някои от вас ще попитат защо ми е да ползвам луксозни продукти за тяло? На първо място бях воден от това, че продуктите за тяло (шампоан, душ-гел, рол-он, парфюм) ги използвам всеки ден, и затова си струва да „инвестирам” в нещо, което може да ми влезе в употреба веднага и би ми доставило удоволствие. Като човек, който държи на външния си вид, обичам да си подбирам продуктите за лична грижа и може би затова използването им ми доставя удоволствие.

На второ място се водих от идеята за идентичност. Използването на марки продукти, различни от стандартните, създава усещането за нещо собствено и уникално. Все едно да караш Mercedes, докато всички други карат Volkswagen, без да искам да обидя феновете на марката.

Третата причина бе, че търсих нещо ново и различно за мен, и шампоанът на Uppercut е точно такъв. Сега ще разкажа защо.

Първото нещо, което се забелязва, е формата на шампоана. Продуктът не е в обичайната тубичка, а в елегантна пластмасова бутилка с диспенсър, която е и изключително удобна. После идва ментовият аромат на шампоана – изключително свеж, енергизиращ и ненатрапчив, и в същото време доста мъжки. Бих казал, че шампоанът си струва най-малко заради аромата, тъй като е мнооого по-различен от стандартните мъжки аромати, с които всички са свикнали.

Усещането при нанасяне също е различно – приятно, кремообразно и някак плътно. Пяната, която шампоанът образува, е доста по-различна от мехурчетата, които се получават при стандартните шампоани, и покрива тялото като крем. Още една точка за Uppercut.

Сега трябва да премина към недостатъците, които, по моему, не са много, но все пак…

Недостатъкът би е само един и това е цената. Както казах по-горе – склонен съм да платя повече за нещо, което използвам всеки ден и което има отношение към мен, но цената на шампоана ми е мааалко по-висока от онова, което съм си определил като лимит. Но като се замисля за парите, които давам за куп ненужни неща всеки месец, май 37 лева за шампоан, който ще ползвам 2 месеца, не е чак толкова много.

В заключение – шампоанът на Uppercut ми хареса ааадски много и определено бих си го купил отново. Ако трябва да дам някаква оценка, то тя би била 8.5/10. Препоръчвам го на всеки мъж, особено на спортуващите. Усещането да се освежиш с ментовия аромат след тренировка е незаменимо.

Leave A Reply

Your email address will not be published.