My WordPress Blog

Секс с брада или брада със секс? Ама, разбира се, че може и двете

2,938

Така… Днес ще си говорим за две неща: за бради и за много готини бради. Ще си говорим и за секс, ама то ще е в толкова абстрактно-символичен аспект, че по-добре да си говорим само за бради.

Внимание: този текст не е подходящ за девствени лица, по които все още не е поникнала брада. Мерси!

Секс с брада или брада със секс? Дай да почнем с брадата със секс.

Що е то брада със секс? Мисли си за брада, в която всяка жена би скочила и с удоволствие би искала да я помачка или поразроши.  Това е брада, която по характер и външен вид спада в категориите готина, мека, сресана, добре поддържана и ухаеща на хубаво. С една дума – мейдменска брада.

Брадата със секс има още няколко важни характеристики. Тя е собственост и дело на мъж, който държи на външния си вид (и явно гъмжи от тестостерон), и който отдавна е взел смелото решение да не бъде бейби-фейс и да стои надалеч от бръснача. Същият този мъж е смел и доста горд от брадата си, обича да я показва и изтъква, и няма проблем с клечките, които вселенските урагани биха забили в косматата му придобивка. А и за тази цел има шампоани за брада, така че наистина няма от какво да се притеснява.

В допълнение, брадата със секс често е вдъхновение на списания, Фейсбук meme-та, ексцентрични реклами и билбордове, така че освен женското внимание, въпросната брада е склонна да получава много други бонуси.

И последно допълнение – брада със секс е вечна и непоклатима. Тя не се влияе от времето навън, от възрастта ти, физическите данни и цвета на очите.

А сега да преминем на секса с брада. Знаем, че това ти е по-вълнуващо…

Сексът с брада се състои в следните стъпки: измиване с шампоан или сапун, сресване с подходящ гребен, и нанасяне на балсам или олио за брада. В крайна сметка, сексът не е нищо друго освен свързване с обекта на твоята любов и проявяване на гальовно отношение, нали?

Автор : mademan

Leave A Reply

Your email address will not be published.