My WordPress Blog

Ръководство За Начинаещи За Отглеждането На Брада – Фаза 1

369

Първото, което трябва да знаеш е, че за да израсте страхотна брада се изисква търпение. Просто забрави за самобръсначката и тримера и си дай време. Това е всичко, което трябва да направиш – или поне повечето мъже биха повярвали в тази версия.

Но ако си мъж, който предпочита да има брада със стил и класа, какъвто предполагам, че си, значи има още много неща, които тепърва ще научиш за отглеждането на брадите.

Обикновено съществуват няколко причини, за да се решиш да отгледаш брада:

– Да изглеждаш по-мъжествен;
– Да промениш тренда: „Бъди гладко избръснат“;
– Да прикриеш по-слабата си брадичка;
– Да впечатлиш своята приятелка /семейство /жените като цяло;
– Защита на лицето при лоши атмосферни условия;
– Културни причини;
– Или просто: „Това е наистина страхотно!“

 

Разбира се, причините, заради които да си пуснеш брада, зависят изцяло от теб и са строго индивидуални. Но това, за което не трябва да мислиш, е, че си мързелив или че ще поискаш да се обръснеш преждевременно – добре изглеждащата брада изисква време и усилия.

Ще ти споделя нещо лично: аз открих невероятни приятели и имах успехи в кариерата си, именно благодарение на отглеждането и поддържането на добре изглеждаща брада, защото брадата ни събираше като едно ново и интересно хоби.

Възможно е резултатите ти да се различават от моите, но това, което мога да ти обещая, е, че когато брадата ти порасне до желания размер, нищо вече няма да е същото. Защото от този момент нататък ще имаш ново статукво.

Фаза 1: В очакване брадата да порасте

Като начало най-доброто нещо, което трябва да направиш, когато започнеш да отглеждаш брада, е да разкараш от очите си самобръсначката и да изпробваш търпението си.

Помни,че брадата не се измерва в дължина, а в месеци, така че една от най-впечатляващите черти, които ще спечелиш като бъдещ брадат брат, е търпението.

Като бъдещ приносител на брада очаквай следните етапи:

  • 1-месечна брада
  • 3-месечна брада
  • едно-годишна брада

Щом постигнеш тези възвишени цели, може да се изкушиш да вдигнеш летвата и да се пробваш за светия граал на брадите  – Терминалът. Това  е максималната дължина на брадата, която генетично може да ти порасне.

С всяка различна дължина вървят и различни предизвикателства.

Следвай рубриката и ще разбереш всичко необходимо за брадата 🙂

Автор : mademan

Една интересна марка ,

специализирана само за отглеждане на брада е Apothecary 87

разгледай тук

Leave A Reply

Your email address will not be published.