My WordPress Blog

Как да избереш твоите бръснар и бръснарница?

783

Ще започнем с това, че TheBarberShopSofia е бръснарницата, която mademan.eu препоръчва на своите клиенти!

Това е първата бръснарница, която отвори врати в София в края на 2015, с уникална атмосфера, екип и услуги. Още със стартът си, TheBarberShopSofia даде заявка за голямо ново начало, на нещо различно на българския пазар. Вече почти 2 години екипът там работи усилено за развитие на бръснарската култура на нашия пазар, като налага специфичен стил, задава ниво на качеството на услугите и работи за това и българските мъже да имат свое място, къде да се отпуснат и забавляват, докато се грижат за себе си.

Казвайки това обаче, ние от mademan.eu все пак искаме да ти дадем обективна преспектива, за това какво е важно да знаеш, когато избираш своята бръснарница и/или своя бръснар. Колегите от TheBarberShopSofia споделиха с нас своите наблюдения от разговорите с клиенти – какво е важно за един мъж, какви са неговите позитивни и негативни преживявания, на база на които той си създава мнение и прави своя избор на бръснар и бръснарница.

Всъщност, всичко започва с това да превъзмогнеш себе си и да разрешиш на някой друг да подстригва и оформя брадата ти, след като най-вероятно си я пускал седмици, месеци или дори години. Това изисква специален тип доверие, както и изключително ефективни комуникационни умения.

Независимо дали си решил да отидеш на бръснар, за да се подготвиш за специално събитие, като сватба например или просто защото брадата ти започва да става прекалено дива и неподдържана, трябва да идеш в бръснарницата с ясна визия за това какво точно искаш. Пък било то и с идеята да се довериш изцяло на човека, на чийто стол сядаш.

С този „гайд“ искаме да ти помогнем да откриеш идеалната за теб бръснарница и бръснар, и да ти спестим излишното напрежение. Часът при бръснаря, трябва да е удоволствие! Трябва да можеш да се отпуснеш и да се чувстваш сигурен, че лесно ще обясниш каква визия за нещата имаш и какъв стил брада си представяш. Всичко е въпрос на ефективна  комуникация.

Бръснарница. За мъже. За добре прекарано време.

Или добре загубено време. Нова култура. За мъже.

join us on facebook

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.