My WordPress Blog

Идентифициране на желаните от теб стил и визия

741

Добро начало е да определиш колко дълга и гъста искаш да бъде брадата ти, искаш ли мустаци и бакенбарди. С брадата, реално, изборът е между това дали тя да бъде фокус на външния ти вид или да е просто завършващ акцент, който да дава финиш на цялостната ти визия. Но трябва да си сигурен, че каквато и насока да си избереш, трябва да се чувстваш комфортно с количеството и дължината на брадата по лицето ти.

Варианти реално има много –  елегантен хипстър или може би lumberjack стила, който се наложи последните години, а може би стилна брада от бляскавите червени килими, модерната козя брадичка или някоя минималистична едва набола брада… Защо пък не и някакъв друг уникален стил?

Реално, бръснаря трябва да може да предложи най-подходящата за теб опция – според стила ти, формата на лицето, подстрижката и други фактори, които той да види, претегли и оцени. Бръснарите в TheBarberShopSofia са дали сериозен фокус точно на тази посока – консултацията. Преди отварянето на тази първа бръснарница, повечето мъже нямаха професионалисти, на които да разчитат. А много малко преди това в България навлезе тренда с брадите. Колегите от бръснарница споделят, че ужасно много клиенти са дошли при тях със „самородни“ бради – това са мъжете, които са използвали тренда, за да оправдаят отхвърлянето на бръсненето, като по-лесна опция. Истината е обаче, че наличието на брада изисква дори повече грижа. И клиентите, които са отишли в TheBarberShopSofia с натуралните си бради, много бързо са видели уникалния резултат след професионалната намеса. Рядко брадата расте във форма и размер, който перфектно подхожда на лицето ти. И систематичната грижа е това, което прави разликата.

Бръснарница. За мъже. За добре прекарано време.

Или добре загубено време. Нова култура. За мъже.

join us on facebook

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.